Programsko obdobje 2021 -2027

GORENJSKE RIBE: 2. DELAVNICA Z LUKOM JEZERŠKOM (šolske kuhinje)

»GORENJSKE RIBE«, 2. delavnica z Lukom Jezerškom (šolske kuhinje)

BSC, poslovno podporni center, d.o.o., Kranj vas v sodelovanju s podjetjem Jezeršek gostinstvo d.o.o. vljudno vabi na praktično delavnico, ki se bo odvijala na Dvoru Jezeršek v sredo, 31. marca 2021, s pričetkom ob 12. uri.

Delavnica je namenjena zaposlenim v šolah in vrtcih, ki so zadolženi za oblikovanje jedilnikov in predvsem za pripravo jedi za našo mlajšo generacijo.

Delavnico, na kateri bodo udeleženci pripravljali osem ribjih jedi, izbranih na prvi projektni delavnici, bo vodil kuharski mojster Luka Jezeršek.

Vabilo na delavnico najdete tukaj.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število udeležencev je omejeno. Prijave na dogodek so obvezne po e- pošti na naslov mateja.dolzan@bsc-kranj.si do zapolnitve mest (10) oz. najkasneje do ponedeljka, 29. marca 2021, do 12. ure. Ob prijavi nam prosimo posredujte: ime in priimek, naziv podjetja, naslov stalnega prebivališča, telefonsko številko in e-mail naslov. Podatke bomo skladno z uredbo hranili 30 dni.

Dogodek se izvaja v okviru projekta “Gorenjske ribe”, ki ga delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top