Programsko obdobje 2021 -2027

GORENJSKE RIBE: 2. DELAVNICA Z LUKOM JEZERŠKOM

Na prvem posvetu s kulinarično delavnico, ki je bila 26. avgusta na Dvoru Jezeršek, je kuharski mojster Luka Jezeršek predstavil sestavine in postopke priprave 12 ribjih jedi, med katerimi so udeleženci izbrali osem jedi, ki bodo odslej rdeča nit nadaljnjih kulinaričnih delavnic v okviru projekta Gorenjske ribe.

BSC, poslovno podporni center, d.o.o., Kranj vas v sodelovanju s podjetjem Jezeršek gostinstvo d.o.o. vljudno vabi na praktično delavnico, ki se bo odvijala na Dvoru Jezeršek v petek, 23. oktobra 2020, s pričetkom ob 12. uri.

Zaradi razglašene epidemije je delavnica prestavljena za nedoločen čas.

Delavnica je namenjena zaposlenim v šolah in vrtcih, ki so zadolženi za oblikovanje jedilnikov in predvsem za pripravo jedi za našo mlajšo generacijo.

Delavnico, na kateri bodo udeleženci pripravljali izbranih osem jedi, bo vodil kuharski mojster Luka Jezeršek.

Vabilo najdete tukaj.

Udeležba na dogodku je brezplačna, število udeležencev je omejeno. Prijave na dogodek so obvezne po e- pošti na naslov mateja.dolzan@bsc-kranj.si do zapolnitve mest (10) oz. najkasneje do srede, 21. oktobra 2020 do 12. ure. Posredujte nam naslov stalnega prebivališča, telefonsko številko in e-mail naslov. Podatke bomo skladno z uredbo hranili 30 dni.

Dogodek se izvaja v okviru projekta “Gorenjske ribe”, ki ga delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top