Delavnice KUHARSKA DOŽIVETJA Z RIBAMI
BSC, d.o.o., Kranj v sodelovanju s podjetjem Jezeršek gostinstvo d.o.o. v okviru projekta Gorenjske ribe vljudno vabi na praktične delavnice KUHARSKA DOŽIVETJA Z RIBAMI, ki se bodo odvijale v virtualnem okolju 15. in 16. aprila 2021.
 
Delavnice bo vodil kuharski mojster Luka Jezeršek:
  • v četrtek, 15. aprila 2021, ob 17. uri (za mlade in družine):
      • Bodi mladi ribji kuhar
      • Ribje jedi na družinskem krožniku
  • v petek, 16. aprila 2021, ob 17. uri (za mlade po srcu, za podporo zdravi prehrani starostnikov in oseb z zdravstvenimi problemi):
      • Ribje jedi za vitalnost
      • Z ribami hitreje do zdravja

Prijave niso več možne, saj so zapolnjena že vsa razpoložljiva mesta. Vsem se iskreno zahvaljujemo za izkazani interes.

Če želite spremljati delavnico, nam to sporočite na tej povezavi.

Dodatne informacije: mateja.dolzan@bsc-kranj.si.

Delavnice se izvajajo v okviru projekta “Gorenjske ribe”, ki ga delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Scroll to Top