Programsko obdobje 2021 -2027

HITRO S KOLESOM: DELAVNICA S PREDSTAVITVIJO DELOVANJA MREŽE ZA IZPOSOJO KOLES “GORENJSKA.BIKE”

Nekateri ste že seznanjeni, da je pet gorenjskih občin od letošnjega poletja povezano v enoten sistem za avtomatizirano izposojo koles, imenovan Gorenjska.bike. Mreža je bila vzpostavljena v okviru projekta Hitro s kolesom, ki je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dve občini (Mestna občina Kranj in Občina Jesenice) sta svoj že obstoječi sistem nadgradili, v Naklem, Radovljici in v Tržiču pa so bile postavljene prve tovrstne postaje; skupaj je v celotnem sistemu Gorenjska.bike uporabnikom na voljo že 43 postaj.

Ker sistem, ne glede na to, kje prebivate ali kje ponujate vaše storitve, lahko uporabljate tako domačini kot tudi vaši gostje, vam želimo na kratko predstaviti enostavno izposojo navadnega ali električnega kolesa v mreži Gorenjska.bike, vam zaupati, kakšni so rezultati izposoje po prvih mesecih uporabe in kakšne so pobude za širitev sistema po Gorenjski. Dobrodošlo bo tudi mnenje vseh, ki sistem že uporabljate.

Dobimo se na postaji Naklo – športni park, Stara cesta 50 3/4, v četrtek, 24. septembra 2020, ob 13. uri.

Z namenom preprečevanja okužbe z virusom SARS-CoV-2 vas, skladno z napotili NIJZ, je število udeležencev omejeno na 10 oseb. Vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite do srede, 23. 9. 2020 do 9. ure na naslov mateja.dolzan@bsc-kranj.si.

Se peljemo!

Projekt  “Hitro s kolesom” sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada  za regionalni razvoj (ESRR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top