V sredo 24. aprila 2019 je LAS Gorenjska košarica, v okviru projekta sodelovanja “E-NOSTAVNO NA KOLO”, organizirala predstavitev inovativnih dobrih praks v Kranjski Gori.

Najprej je bila v prostorih Občine Kranjska Gora predstavitev dobrih praks na temo kolesarstva kot dodatne ponudbe v turizmu.

Marko Lenačič iz Pohodništvo &  kolesarjenje GIZ je predstavil, kako lahko, z nadgradnjo osnovne turistične ponudbe v kolesarjem prijazne dodatne storitve, nastanitveni objekti pridobijo znak »Kolesarski hotel«.

Andrej Zalokar iz Rekreatur, društvo za turizem in razvoj kolesarstva je predstavil Gorenjsko kolesarsko omrežje.

Po končanih predstavitvah v prostorih Občine Kranjska Gora smo si ogledali primer dobre prakse na terenu– Izposojevalnica koles Intersport Bernik, Kranjska Gora, ki se lahko pohvali z največjo ponudbo e-koles v Kranjski Gori.

Ogled izposojevalnice koles Intersport Bernik v Kranjski Gori

Naslednjo predstavitev dobrih praks v okviru projekta “E-nostavno na kolo” bo (konec meseca maja) organiziral LAS Srce Slovenije.

 

Več o projektu sodelovanja “E-nostavno na kolo” si lahko preberete na povezavi.

Projekt sodelovanja »E-nostavno na kolo« delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Scroll to Top