Programsko obdobje 2021 -2027

KUHARSKE DELAVNICE ZA STROKOVNE KADRE – šole, vrtci in dijaški domovi

KUHARSKE DELAVNICE ZA STROKOVNE KADRE

šole, vrtci in dijaški domovi

Vodilni partner BSC Kranj, d.o.o., Kranj, LAS Gorenjska košarica v okviru programa za izobraževanje in usposabljanje kuharskega osebja in odgovornih za prehrano, ki ga izvajamo v sklopu projekta Gorenjske ribe, vabi na delavnice za kuharsko osebje in odgovorne za prehrano v šolah, vrtcih in dijaških domovih, ki delujejo na območju LAS Gorenjska košarica.

Delavnice, na katerih bo poudarek na pripravi jedi iz sladkovodnih rib in zdravstvenih vidikih lokalne ribje prehrane, izvajamo v živo na Dvoru Jezeršek, vodi jih kuharski mojster Luka Jezeršek.

Za zgoraj omenjene ciljne skupine organiziramo dve delavnici (prijava je možna na en termin):

  1. v petek, 4. junija 2021, ob 11.00 (priprava 6 ribjih jedi in uvodno predavanje o pomembnih zdravstvenih vidikih lokalne ribje prehrane),
  2. v sredo, 9. junija 2021, ob 16.30 (priprava 6 ribjih jedi s poudarkom na motivacijskem predstavljanju in strežbi ribje prehrane).

Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo na tej povezavi do četrtka, 3. junija 2021 do 12. ure oz. do zasedbe mest. Namen delavnic je razširiti zavedanje o pomenu zdrave ribje prehrane med kar najširšim krogom ljudi zato bomo hvaležni vsem, ki ste se že udeležili naših predhodnih dogodkov, da mesto prepustite novim udeležencem. V primeru velika interesa bomo lahko na delavnico sprejeli le po eno osebo iz posamezne inštitucije.

Veselimo se vaše udeležbe!

Dodatne informacije: mateja.dolzan@bsc-kranj.si.

Delavnica se izvaja v okviru projekta “Gorenjske ribe”, ki ga delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top