Programsko obdobje 2021 -2027

MREŽA VODNIH POTI V KAMNIŠKO-SAVINJSKIH ALPAH: Vseslovenski likovni natečaj o alpskih vodah

Vseslovenski likovni natečaj o alpskih vodah

Naš partner, Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije, vabi k sodelovanju v likovnem natečaju na temo alpskih voda. Sodelujejo lahko otroci in mladi od prvega do devetega razreda osnovne šole in srednješolci. Veseli bomo risb, slik, grafik, kolažev in ostalih likovnih del, predvsem pa stripov.

Dela pričakujemo do 15. novembra 2021.

Najboljša dela po izboru komisije bodo nagrajena s knjigo in karto za celodnevno kopanje v Termah Snovik. Nagrajena dela bodo tudi objavljena na spletnih straneh sodelujočih lokalnih akcijskih skupin in občin ter tudi fizično v prostorih nekaterih občin.

Natečaj je pripravljen v sodelovanju s priznanim ilustratorjem in avtorjem stripov Ivanom Mitrevskim in z Občino Kamnik. Gre za eno od vsebin projekta Mreža vodnih poti v Kamniško-Savinjskih Alpah, v katerem sodelujejo lokalne akcijske skupine LAS Srce Slovenije, LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline, LAS Gorenjska košarica ter LAS Spodnje Koroške iz Avstrije. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020.

Več informacij:

Kontaktni osebi:

Projekt sodelovanja “Mreža vodnih poti v Kamniško-Savinjskih Alpah” delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top