Programsko obdobje 2021 -2027

Projekt “Arhitektura gorenjskih vasi”: BITNJE, bogastvo dediščine in zasnova ureditve

VABILO

Projekt ARHITEKTURA GORENJSKIH VASI

Bitnje: Bogastvo dediščine in zasnova ureditve – predstavitev in pogovor

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na spletno predstavitev raziskave o prostorski dediščini in idejne zasnove skupnega prostora v vasi Bitnje, ki so ga arhitekti skupine Odprti krog pripravili v sklopu projekta Arhitektura gorenjskih vasi.

Projekt Arhitektura gorenjskih vasi je namenjen prepoznavanju bogastva prostorske dediščine izbranih naselij, ki nam vsem predstavlja osnovo za nadaljnje kvalitetno nadgrajevanje in izgrajevanje celovitega javnega in zasebnega prostora naselij.

Bogastvo stavbne in prostorske dediščine izbranih krajev so raziskali in dokumentirali arhitekti, ki so tudi pripravili idejno zasnovo ureditve skupnih prostorov.

Želimo vam predstaviti prostorsko bogastvo kraja in predlog za nadgradnjo ureditve skupnih/javnih prostorov.

Predstavitev je namenjena soočenju z vašimi pogledi in pripombami, ki so bistveni za končno zasnovo, saj bo ta v prvi vrsti vaša.

Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom. Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 20. novembra 2020, ob 18. uri, na povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/89477193673
Meeting ID: 894 7719 3673 (v primeru težav z dostopom na zgornji povezavi se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke)

V primeru tehničnih težav vam bodo organizatorji na voljo na telefonski številki 031 689 151 (Patrik).

Dogodek je del operacije Arhitektura gorenjskih vasi, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republike Slovenije.

Na dogodek vas vabijo Občina Bohinj, BSC, d.o.o., Kranj – LAS Gorenjska košarica in arhitekti skupine Odprti krog, Janko Rožič, Gašper Drašler, Janez Polda, Jonel Kolić, Luka Jerman, Patrik Benedičič in Barbara Pirc.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top