VABILO

Projekt ARHITEKTURA GORENJSKIH VASI

NAKLO – arhitekturna razstava BOGASTVO DEDIŠČINE PROSTORA, spletna predstavitev in pogovor

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na spletno predstavitev raziskave o prostorski dediščini naselja Naklo, ki so ga arhitekti skupine Odprti krog pripravili v sklopu projekta Arhitektura gorenjskih vasi.

Projekt Arhitektura gorenjskih vasi je namenjen prepoznavanju bogastva prostorske dediščine izbranih naselij, ki nam vsem predstavlja osnovo za nadaljnje kvalitetno nadgrajevanje in izgrajevanje celovitega javnega in zasebnega prostora naselij.

Bogastvo stavbne in prostorske dediščine izbranih krajev so arhitekti raziskali in dokumentirali, kar lahko predstavlja odlično osnovo za nadaljnje posege v prostor.

Želimo vam predstaviti prostorsko bogastvo vašega kraja in nekatere ključne primere kvalitetne stavbne dediščine. Predstavitev je namenjena seznanitvi z vašimi pogledi na izkušnjo življenja in doživljanja kraja. Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom.

Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 27. novembra 2020, ob 12. uri, na naslednji povezavi:

https://us02web.zoom.us/j/83577813542
Meeting ID: 835 7781 3542 (v primeru težav z zgornjo povezavo se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke)

V primeru tehničnih težav vam bomo na voljo na telefonski številki 031 689 151 (Patrik).

Na dogodek vas vabijo Občina Naklo, BSC, d.o.o., Kranj – LAS Gorenjska košarica in arhitekti skupine Odprti krog (Janko Rožič, Gašper Drašler, Janez Polda, Jonel Kolić, Luka Jerman, Patrik Benedičič, Barbara Pirc).

Dogodek je del operacije Arhitektura gorenjskih vasi, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republike Slovenije.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Scroll to Top