VABILO

Projekt ARHITEKTURA GORENJSKIH VASI

NOMENJ: Bogastvo stavbne dediščine in zasnova skupnega prostora – spletna predstavitev in pogovor

 

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na spletno predstavitev raziskave o prostorski dediščini in idejne zasnove skupnega prostora v vasi Nomenj, ki smo ga arhitekti skupine Odprti krog pripravili v sklopu projekta Arhitektura gorenjskih vasi.

Projekt Arhitektura gorenjskih vasi je namenjen prepoznavanju bogastva prostorske dediščine izbranih naselij, ki nam vsem predstavlja osnovo za nadaljnje kvalitetno nadgrajevanje in izgrajevanje celovitega javnega in zasebnega prostora naselij.

Bogastvo stavbne in prostorske dediščine izbranih krajev so raziskali in dokumentirali arhitekti, ki so oblikovali tudi idejno zasnovo ureditve skupnih prostorov.

Veseli bomo, če vam bomo lahko predstavili prostorsko bogastvo kraja in predlog za nadgradnjo ureditve skupnih/javnih prostorov. Predstavitev je namenjena soočenju z vašimi pogledi in pripombami, ki so bistveni za končno zasnovo, saj bo ta v prvi vrsti vaša.

Predstavitev bo potekala v obliki videokonference preko platforme Zoom. Vabljeni, da se nam pridružite v torek, 24. novembra 2020, ob 18. uri, na povezavi:
https://us02web.zoom.us/j/85685815142
Meeting ID:  856 8581 5142 (v primeru težav z dostopom na zgornji povezavi se lahko pridružite prek Zooma tudi s pomočjo te številke)

V primeru tehničnih težav vam bodo organizatorji na voljo na telefonski številki 031 689 151 (Patrik).

Dogodek je del operacije Arhitektura gorenjskih vasi, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja ter Republike Slovenije.

Na dogodek vas vabijo Občina Bohinj, BSC, d.o.o., Kranj – LAS Gorenjska košarica in arhitekti skupine Odprti krog, Janko Rožič, Gašper Drašler, Janez Polda, Jonel Kolić, Luka Jerman, Patrik Benedičič in Barbara Pirc.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Scroll to Top