Trženje in povezovanje na trgu
(usposabljanje v okviru projekta Kulinarično popotovanje)

 

KGZS – Zavod Kranj nadaljuje z izvajanjem aktivnosti v okviru projekta Kulinarično popotovanje. Zaradi vsem znanih razlogov usposabljanj na terenu ni možno izvajati, zato z delom nadaljujemo s pomočjo spletnih orodij.  

Tomaž Cör je pripravil posnetek predavanja z naslovom Trženje in povezovanje na trgu, ki je namenjen predvsem trženju kmetijskih proizvodov. Posnetek bo na spodnji povezavi dosegljiv vsaj do konca leta 2020, 24 ur na dan, tako da si ga lahko v miru ogledate, ko boste imeli čas.

Prosimo vas, da pred ogledom posnetka izpolnite obrazec (ta obrazec nadomešča vpis na listo prisotnosti, ki jo običajno prejmete v podpis na usposabljanjih na terenu). Po vpisu želenih podatkov se vam bo po pritisku na gumb POŠLJI odprla povezava do brezplačnega usposabljanja.

Obrazec za vpis podatkov in posnetek sta dosegljiva le na tej povezavi: https://forms.gle/pcBVzxEFHdnfoXRA7.

Vabljeni.

Več informacij o usposabljanju nudi Blaška Božnar, KGZS – Zavod Kranj (tel. 031 648 722).

Projekt »Kulinarično popotovanje« delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Scroll to Top