Medgeneracijski centri Gorenjske – stičišče idej, znanj, izkušenj in sodelovanja med generacijami

 MEDGENERACIJSKI CENTER NAKLO

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Občino Naklo in Združenjem iz bube v metulja vabi na delavnico:

USTVARJAMO V DOMAČI KUHINJI – PEKA PRAZNIČNIH PIŠKOTOV
(sobota, 19. december 2020, ob 10. uri – spletna delavnica ZOOM)

Dragi ljubitelji kuhanja in peke. December se hitro približuje vrhuncu in z njim tudi praznična peka.

Vabimo vas, da skupaj pripravimo praznične piškote, ki bodo ne le dišali po cimetu, pomaranči, klinčkih … ampak bodo nadvse okusni pričarali praznično razpoloženje v našem domu. Lahko pa so tudi lepo darilo za naše bližnje, prijatelje ali mogoče za kakšnega osamljenega soseda.

Pripravljali bomo tri vrste piškotov: snežne kepe, medenjake v sirupu in ruglah zvitke.

Recepte in sestavine si oglejte na tej povezavi, da boste imeli predpripravo končano pred pričetkom delavnice. Predlagamo, da testo za ruglah zvitke pripravite vnaprej, saj mora počivati vsaj 30 minut, ostalo pa bomo pripravili skupaj.

Ustvarjalnico bo vodila Ula Hribar Babinski iz Združenja iz bube v metulja.

Za sodelovanje se prijavite na info@ctrp-kranj.si (ime, priimek, e-pošta). Po vaši prijavi boste prejeli povezavo do videokonferenčnega sistema ZOOM in navodila za tiste, ki se z zoom-om srečujete prvič. 

 

Udeležba je brezplačna. Prisrčno vabljeni.

Projekt »Medgeneracijski centri« delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Scroll to Top