Programsko obdobje 2021 -2027

Projekt “PAMETNA RAZSVETLJAVA”

VABILO

Projekt PAMETNA RAZSVETLJAVA

LAS GORENJSKA KOŠARICA v sodelovanju s partnerji vabi na delavnico v okviru projekta PAMETNA RAZSVETLJAVA, ki ga delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kdaj?        V petek 25. septembra 2020 ob 9. uri
Kraj?         BSC, d.o.o., Kranj, Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj (3. nadstropje)

 Program delavnice:

9:00

Načrtovanje energetsko učinkovite infrastrukture javne razsvetljave in predstavitev izvedenih projektov v okviru Pametna razsvetljava, Marko Boček, ADESCO, d.o.o.

9:30

Energetsko pogodbeništvo v javni razsvetljavi, dr. Boštjan Ferk, Inštitut za javno-zasebno partnerstvo, zavod Turjak

10:00

Odmor

10:30

Sodobna javna razsvetljava kot pomemben gradnik pametnih mest (nadzor, regulacija, monitoring in umetna inteligenca v javni razsvetljavi), Teodor Lipuš, GeoEnergetika d.o.o.

11:00

Sistemi za on-line spremljanje in upravljanje JR (E2 MANAGER JR Monitoring & Targeting), Jure Boček, ADESCO d.o.o.

11:30

Razsvetljava kot pomemben gradnik urbanega okolja (pomen oblike, tehnologije, urbanizma ter arhitekture), Gašper Puhan, GeoEnergetika d.o.o.

12:00

Razprava/vprašanja

Udeležba na delavnici je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava z navedbo vašega stalnega prebivališča in kontaktne telefonske številke po e-pošti na naslov las@bsc-kranj.si najkasneje do srede, 23. septembra 2020, do 14. ure.

V skladu z navodili NIJZ bomo na dogodku upoštevali higienska priporočila in vodili seznam prisotnih, ki je obvezen pri zbiranju do 50 ljudi.

Vabilo najdete tu.

PROJEKT DELNO FINANCIRA EVROPSKA UNIJA IZ SREDSTEV EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ (ESRR), PRISTOP CLLD-IZVAJANJE LOKALNEGA RAZVOJA, KI GA VODI SKUPNOST, V PROGRAMSKEM OBDOBJU 2014-2020.

Lepo vabljeni.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top