Programsko obdobje 2021 -2027

Projekt sodelovanja OCENJEVANJE RIBJIH IZDELKOV: Virtualna kulinarična delavnica “SLADKOVODNE RIBE Z LUKOM JEZERŠKOM”

Projekt sodelovanja »OCENJEVANJE RIBJIH IZDELKOV« 
VIRTUALNA KULINARIČNA DELAVNICA »SLADKOVODNE RIBE Z LUKOM JEZERŠKOM«

Kvalitetne sladkovodne ribe in ribji izdelki iz lokalnega okolja se premalokrat znajdejo na naših krožnikih. Da bi bile lokalne sladkovodne ribe v okusnih jedeh pogosteje na domačem meniju, vas LAS Gorenjska košarica v sodelovanju s podjetjem Jezeršek gostinstvo d.o.o. vljudno vabi na

virtualno kulinarično delavnico »SLADKOVODNE RIBE Z LUKOM JEZERŠKOM«, ki bo v torek, 8. decembra 2020, ob 17. uri prek ZOOM platforme.

Program:

  • vključitev v spletno delavnico, pozdrav vodilnega partnerja BSC, d.o.o., Kranj s predstavitvijo projekta, pozdrav kuharskega mojstra Luke Jezerška, predstavitev poteka delavnice,
  • virtualna kulinarična delavnica s pripravo štirih ribjih jedi in spletni klepet z Lukom Jezerškom,
  • sklepni pregled pripravljenih krožnikov s komentarjem Luke Jezerška in zaključni pozdrav.

Vsem prijavljenim udeležencem bomo na dom dostavili paket s sestavinami za pripravo ribjih jedi, navodila s povezavo do virtualne kulinarične delavnice in knjižico receptov.

Delavnica je namenjena širši zainteresirani javnosti z območja LAS Gorenjska košarica, ki obsega občine Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorje, Jesenice, Jezersko, Mestno občino Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Tržič in Žirovnica.

Udeležba na virtualni kulinarični delavnici je brezplačna, število udeležencev je omejeno na 30. Vabilo, ki ga lahko posredujete tudi vašim prijateljem, je na voljo tukaj.

Prijave na dogodek so obvezne po e-pošti na naslov mateja.dolzan@bsc-kranj.si do zapolnitve mest (30) oz. najkasneje do petka, 4. decembra 2020, do 12. ure. Vsi udeleženci prejmejo paket s sestavinami, zato nam poleg imena, priimka, e-naslova in kontaktne telefonske številke posredujte še naslov za dostavo paketa.

SE VIDIMO PRI USTVARJANJU RIBJIH JEDI V VAŠI DOMAČI KUHINIJI V DRUŽBI KUHARSKEGA MOJSTRA LUKE JEZERŠKA!

Projekt sodelovanja “Ocenjevanje ribjih izdelkov” je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino je odgovoren LAS Gorenjska košarica. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa za pomorstvo in ribištvo v Republiki Sloveniji 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Več o projektu si lahko preberete tukaj.

Izbrane teme

Scroll to Top