Projekt sodelovanja »OCENJEVANJE RIBJIH IZDELKOV«
VIRTUALNA KULINARIČNA DELAVNICA »SLADKOVODNE RIBE Z LUKOM JEZERŠKOM«
torek, 8. decembra 2020, ob 17. uri prek ZOOM platforme.
Spremljajte današnjo virtualno kulinarično delavnico »Sladkovodne ribe z Lukom Jezerškom«, ki jo v okviru projekta »Ocenjevanje ribjih izdelkov« in v sodelovanju s podjetjem Jezeršek gostinstvo organizira LAS Gorenjska košarica – BSC, d.o.o., Kranj, danes od 17.00 do 18.30, na platformi ZOOM!
Napotki:
- nekaj minut pred 17. uro se prijavite v ZOOM platformo s pomočjo povezave: https://zoom.us/j/96009070954?pwd=VzdBZDR3cmFHNXFpbTNoWm5Gck4xUT0
in vpišite naslednje podatke za priključitev v delavnico:
Meeting ID: 960 0907 0954
Passcode: 869378
Če povezava ne deluje, jo skopirajte v brskalnik. V primeru morebitnih težav z dostopom se obrnite na Jaka Blažona, 031 644 486, jaka@noirfood.com.
Več podrobnosti o delavnici najdete tukaj.
Projekt sodelovanja “Ocenjevanje ribjih izdelkov” je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino je odgovoren LAS Gorenjska košarica. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa za pomorstvo in ribištvo v Republiki Sloveniji 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Več o projektu si lahko preberete tukaj.