Promocija kulinarike ribjih jedi

Turizem ribjih doživetij: promocija kulinarike ribjih jedi 

Kdaj: v nedeljo, 10. aprila od 11.00 do 17.00
Kje:  grad Dvor – grajsko dvorišče, Preddvor

Lepo vabljeni na čemaževo odprto kuhinjo ter na pokušino sladkovodnih rib

Med ljubitelji čemaža je Preddvor poznan že od nekdaj, saj tamkajšnja rastišča gostijo nabiralce od blizu in daleč. V poklon tej trajnici z zdravilnimi učinki se bo že tradicionalno odvijal teden Okusi čemaž v Preddvoru, ki se bo zaključil s čemaževo kuhinjo na prostem, na kateri bodo za kulinarični del v sklopu projekta Turizem ribjih doživetij poskrbeli v Ribogojnici Bizjak – Ribce z Belce.

Projekt “Turizem ribjih doživetij” delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo (ESPR), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top