vabi v sredo, 6. marca 2019 ob 15:00
na (brezplačno) informativno delavnico
OCENJEVANJE RIBJIH IZDELKOV
namenjena ribogojcem, strokovnjakom s področja tehnologije, kuharjem, vodjem kuhinj, potencialnim ocenjevalcem ribjih izdelkov ter širši zainteresirani javnosti iz območja LAS Gorenjska košarica, ki obsega občine Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Tržič, Žirovnica.
LOKACIJA
BSC, poslovno podporni center, d.o.o., Kranj
Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj
Učilnica v 3. nadstropju
PRIJAVA
Prosimo, da vašo udeležbo potrdite najkasneje
do 4. marca 2019 na: las@bsc-kranj.si .
Število mest je omejeno.
PROGRAM
Predstavitev projekta »Ocenjevanje ribjih izdelkov«
Osnove ribogojstva in gojenja rib / postrvi
Hranilna vrednost postrvi
Splošno o ocenjevanju ribjih živil
Namen in potek ocenjevanje ribjih izdelkov
Pomen rezultatov ocenjevanja za pridelovalca in potrošnika
Sheme kakovosti živil
Za dodatne informacije pokličite na 04/281 72 37.
Več o projektu sodelovanja “Ocenjevanje ribjih izdelkov” si lahko preberete na povezavi.