Programsko obdobje 2021 -2027

Projekt E-nostavno na kolo: razstava ZGODOVINA KOLESA NA SLOVENSKEM odslej na ogled v Centru TNP Bohinj

RAZSTAVA RAZVOJ KOLESA NA SLOVENSKEM

V okviru projekta sodelovanja E-nostavno na kolo smo v sodelovanju s Tehniškim muzejem Slovenije pripravili študijo razvoja kolesa na Slovenskem, katere izsledki so predstavljeni v obliki brošure in pričujoče razstave.

Veseli nas, da smo skupaj s Turizmom Bohinj postavili razstavo RAZVOJ KOLESA NA SLOVENSKEM prav v Centru Triglavskega narodnega parka Bohinj v Stari Fužini, ki je ob zadnjem sproščanju ukrepov ponovno odprl svoja vrata. Razstava bo na ogled do 19. marca 2021 v odpiralnem času Centra TNP.

Želimo si, da tudi vi štartate v novo sezono kolesarjenja po gorenjskem podeželju z ogledom prav te zanimive razstave!

Za vsebino so odgovorne: LAS Gorenjska košarica, LAS Srce Slovenije, LAS S Ciljem, LAS Loškega pogorja in LAS Za mesto in vas. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Razstava je na ogled v okviru projekta sodelovanja “E-nostavno na kolo”, ki ga sofinancirata Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020.

Več o projektih CLLD 2014-2020 si lahko preberete na spletni strani LAS Gorenjska košarica, pod zavihkom projekti.

Izbrane teme

Scroll to Top